Bună dimineața, Oaspete! Intră în contul tău

Sună-ne la: +40 749 286 032

Politica de confidentialitate

NOTE DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC By Irina Reisler SRL are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clientii site-ului store.irinareisler.ro le furnizeaza. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate pe acest site.

SC By Irina Reisler SRL este înregistrată cu Număr Registrul General 33242 la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din data de 22/10/2014.

Conform Legii 677/2001, clientii store.irinareisler.ro beneficiaza de dreptul de acces si interventie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. De asemenea, clientii site-ului nostru au dreptul de a solicita stergerea datelor.

Clientii nu sunt obligati sa furnizeze datele personale, insa refuzul va determina imposibilitatea efectuarii si livrarii comenzilor.

Garantam confidentialitatea datelor cu caracter personal: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, numere de telefon, comenzi) la terte parti, cu exceptia curierului sau a postei.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete, atunci cand clientul se inregistreaza pe site-ul store.irinareisler.ro sau plaseaza o comanda pe site-ul store.irinareisler.ro. In cazul datelor incomplete, ne rezervam dreptul de a sterge contul si de a nu livra comanda. In cazul datelor false, ne rezervam dreptul de a lua masuri legale impotriva persoanelor in cauza si de a sesiza autoritatile competente.