Therma-Frio-Shock este un tratament anticelulitic si de remodelare marca by Irina Reisler. Din anul 2009, peste 50 mii de persoane si-au ajustat silueta cu ajutorul lui, atat in randul doamnelor, cat si in randul domnilor. De ce Therma-Frio-Shock? Exista cel putin 6 motive ca sa ti-l recomandam:
- Principiul de functionare, adica dublul efect termic cald/rece, face parte dintre ultimele descoperiri ale terapeutilor.
- Elimina chiar si nodulii celulitici vechi si incapsulati, topeste tesutul adipos subcutanat, reduce numarul de centimetri din circumferinta zonei tratate, detoxifica si da pielii o textura incredibil de frumoasa.
- Contine exclusiv produse profesionale, utilizate de aproape 300.000 de esteticieni, din intreaga lume. Pe linga faptul ca ele contin cei mai puternici si mai eficienti ingredienti anti celulitici, sunt si foarte spornice.
- Produsele profesionale din kitul Therma-Frio-Shock iti asigura un tratament complet si complex, pentru circa 2, 3 luni de impachetari (cca 4/saptamina).
- Schema de tratament Therma-Frio-Shock este complexa, produsele putind fi folosite in combinatii de 3 si de 2 produse. Fiecare produs poate fi folosit individual, cu rezultate excelente.
- Rezultatele sunt excelente, daca tratamentul este insotit de o alimentatie corecta si de un consum adecvat de apa.
Spuneam ca principiul de functionare a tratamentului este inedita si foarte eficienta: senzatia de frig determina o activitate musculara sporita, ceea ce implica ardere de calorii. Din aportul caloric zilnic, un numar mare de calorii sunt consumate de organism doar pentru a-si mentine temperatura la 37 de grade. Pornind de la aceasta observatie, specialistilor le-a venit o idee simpla: reducind temperatura organismului, acesta este obligat sa consume mai multe calorii, pentru a-si echilibra temperatura, ceea duce la pierderea surplusului de kilograme mult mai rapid.
Si in zona nutritiei, exista voci care spun ca alimentele reci ne ajuta sa slabim mai repede, pe acelasi principiu. Iata ce sustine un medic nutritionist din Franta: "Atunci cand mananci un aliment rece, corpul nu-l va digera decat dupa ce il aduce la o temperatura potrivita. Asta inseamna un proces complex, din punct de vedere caloric. Digestia si asimilarea sunt incetinite, ceea ce duce la reaparitia senzatiei de foame dupa un timp indelungat. In plus, organismul consuma calorii si pierde kilograme."
Dusurile reci, recomandate tot pentru remodelarea siluetei, se bazeaza pe acelasi principiu: mentinerea corpului, timp de 2 minute, sub jetul dusului rece (25 de grade) obliga organismul sa "topeasca" 100 de calorii, pentru a se opune procesului de racire. Sau, cel putin, asa sustin unii specialisti. Ba merg chiar mai departe si spun ca un dus rece echivaleaza cu parcurgerea, in mers, a 3 km.
Autor: Irina Reisler